Λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τον χαμό της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και αύριο, Παρασκευή 29/9 στη Σκιάθο θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία, μιας και εκεί διέμενε η ίδια αλλά και η οικογένειά της.

Μια νέα ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram, πριν την κηδεία της μητέρας του γνωστοποιώντας την επιθυμία της οικογένειας. Εις μνήμη της κυρίας Ουρανίας, για όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν στο @fylakasangelos στο οποίο ήταν μέλος του» αναφέρει η ανάρτηση.

Το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος» ίδρυσαν από κοινού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αναστάσιος Ντούγκας και η Ράνια Κωστάκη, για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.

Με νέα ανάρτηση του στα social media, ο Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστοποίησε την επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία.

Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η μητέρα του νικητή του Survivor αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και γι΄αυτό τον λόγο δεν βρέθηκε και στον γάμο του γιου της που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Από τον γάμο έλειπε και ο πολυαγαπημένος αδερφός του Ντάνου ο οποίος ήταν στο πλευρό της μητέρας τους, στο νοσοκομείο. Ο γαμπρός μάλιστα ακύρωσε και το bachelor party του καθώς το Σάββατο επέλεξε να περάσει τη βραδιά του στο νοσοκομείο, δίπλα στη μαμά του που τόσο πολύ αγαπούσε.

Μάλιστα, στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι μετά τον γάμο, στο Γουδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήρε το μικρόφωνο και αναφέρθηκε στη μητέρα του, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Γροθιά στο στομάχι το αντίο της Δήμητρας Βαμβακούση στη μητέρα του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποχαιρέτησε τη γυναίκα που τον γέννησε και τον μεγάλωσε με τόσο κόπο, μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ και η σύζυγός του είπε το δικό της αντίο μέσα από το δικό της προφίλ, την Τρίτη 26/9.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού, άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας στην πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: Δεν θα του περάσει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά, αλλά κυρίως έχω την ευχή σου, διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς», έγραψε.