Η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή, μετά από πολλά χρόνια σκληρής μάχης για την υγεία της.

Μία μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ο «Ντάνος» μοιράστηκε στο Instagram ένα ξεχωριστό μήνυμα για εκείνη, κάνοντας γνωστό ότι άφησε την τελευταία της πνοή.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε δεν της επέτρεψε μάλιστα, να βρεθεί στον γάμο του γιου της, το απόγευμα της Κυριακής.

Σε δηλώσεις που έκανε εκείνη τη μέρα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν μιλούσε για εκείνη.

Δείτε το βίντεο…

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου…» είχε πει.

Με τη σειρά της, η Δήμητρα Βαμβακούση είπε για την πεθερά της: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με ‘α’ κεφαλαίο».

«Μάνα μου…»

Σε story που δημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου» συμπλήρωσε.