Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του τουρίστα από την Γερμανία, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9) στην Κάρπαθο.

Ο 50χρονος αγνοείτο από το χθες το πρωί και βρέθηκε νεκρός από κάτοικο της περιοχής Αχορδαία. Επί τόπου σπεύδουν δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας Καρπάθου.

Ο άτυχος άντρας βρισκόταν στο νησί των Δωδεκανήσων για διακοπές με τη σύζυγό του. Το πρωί της Πέμπτης (21/9) έφυγε πεζός από το ξενοδοχείο, όπου διέμεναν, με προορισμό την ΒΔ πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα το Τρίστομο.

Άμεση η κινητοποίηση των Αρχών

Πρόκειται για το πιο απομακρυσμένο χωριό της Καρπάθου, το οποίο μπορεί κανείς να προσεγγίσει μόνο μέσω μονοπατιού ή δια θαλάσσης.

Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές αργά χθες το βράδυ η σύζυγός του, η οποία τόνισε ότι ο 50χρονος έχει βρεθεί και κατά το παρελθόν στο νησί.

Οι δυνάμεις του Λιμενικού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τις έρευνες να κινούνται στην περιοχή Αυλώνα, απ΄ όπου ξεκινά ο πεζόδρομος για το σημείο που δήλωσε ότι θα πήγαινε.