Ο Γρηγόρης Πετράκος παίρνει τη σκυτάλη του παραληρήματος από την Αφροδίτη Λατινοπούλου και σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου.

Ο τραγουδιστής, γνωστός αντιεμβολιαστής, με συχνά ομοφοβικά ξεσπάσματα, προφανώς και θεωρεί ότι ένας από τους λόγους που ο κόσμος ψήφισε τον Κασσελάκη είναι ότι έχει πειστεί «από μια χούφτα επικοινωνιολόγους από την Αμερική να αλλάξει ακόμα και την εικόνα της οικογένειας». Ότι δηλαδή η επιλογή συντρόφου είναι ζήτημα επικοινωνιακό, που έχει στηθεί από το Αμέρικα και ο Κασσελάκης εξυπηρετεί αυτό το νέο πρότυπο και γι΄ αυτό τον ψήφισαν…

Ο Πετράκος πληγώθηκε με τον ελληνικό λαό που έκανε μία ακόμα κακή επιλογή.

Όπως λέει «η φάκα είναι μεγαλύτερη από το κεφάλι του αλλά εκείνος δαγκώνει το τυρί».

Και επίσης, ο κόσμος συμπάθησε τον φυτευτό νεοταξίτη «που ήρθε με τη νέα Αμερικανική αποστολή εξόντωσης, επειδή τον έχουν βάλει να χαϊδεύει όπου πάει ένα σκύλο».

Εν κατακλείδι, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα βίντεό του στο TikTok που έκαναν τον ελληνικό λαό να αγνοήσει ότι ο Κασσελάκης είναι «ουρανοκατέβατος Απόστολος της χειρότερης woke ατζέντας».

Πάντως η Αμερική και τα κέντρα του Ατλαντικού είναι πίσω από τον Κασσελάκη και κατά την Λατινοπούλου.

«Πόσο λίγη Ελλάδα έχει απομείνει…;». Με αυτό το ποιητικό και βασανιστικό ερώτημα κλείνει την ανάρτηση του ο Γρηγόρης Πετράκος.

Η ανάρτηση Πετράκου