Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μιας εγκύου μόλις 20 ετών ότι ο σύντροφός της και η οικογένειά του την κλείδωσαν στο σπίτι τους στην Κω και ο πεθερός της αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Και οι 4 καταγγελλόμενοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα βιασμού, αρπαγή κατά συναυτουργία, ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Πρόκειται για τους γονείς του 20χρονου συντρόφου της και τον 19χρονο αδερφό του.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατική, η 20χρονη, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έφυγε στις 6 Ιουνίου από το νησί επειδή αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους με τον σύντροφό της και πήγε να μείνει με τους γονείς της στην Αθήνα.

Επέστρεψε στην Κω στις 2 Σεπτεμβρίου για να τα ξαναβρουν και πήγε στο σπίτι όπου διαμένει με την οικογένειά του στο Τιγκάκι.

«Η μητέρα του με χτύπησε και με κλείδωσε στο σπίτι και ο πατέρας του αποπειράθηκε να με βιάσει»

Εκείνος, όπως καταγγέλλει η νεαρή, όταν την είδε, της άσκησε έντονη σωματική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε πως εάν δεν επιστρέψει στην Αθήνα, θα της προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη και θα διακόψει βίαια την κύησή της. Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και έκτοτε δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί της.

Ύστερα από λίγα λεπτά, πήγαν στο σπίτι οι γονείς του και η μητέρα του την απώθησε βιαίως, της άσκησε σωματική βία, με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να διαφύγει και να ζητήσει βοήθεια σε παρακείμενο κατάστημα.

Όμως, την ακολούθησε και την οδήγησε με τη βία στο σπίτι, όπου την κλείδωσε προκειμένου να μην ειδοποιήσει την αστυνομία. Έμεινε εκεί για δύο ημέρες, μέχρι το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου, υπό τη συνεχή επιτήρηση, τουλάχιστον ενός εκ των τριών κατηγορούμενων.

Γύρω στις 20:30 το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου, όπως κατήγγειλε, ενώ βρισκόταν μόνο υπό την επιτήρηση του μέλλοντα πεθερού της, εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της. Στη συνέχεια, φοβούμενη για το έμβρυο και μη έχοντας κάποιον γνωστό στην Κω, επέστρεψε στο σπίτι, όπου την κρατούσαν μέχρι που την παρέλαβε ο πατέρας της και κατήγγειλε ό,τι είχε συμβεί στην αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι –εκτός από τον σύντροφό της- συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες, Τρίτη, ενώπιον της Εισαγγελέως της Κω.