Τη διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο πρώτος με ομοφοβικά σχόλια που έκανε προχθές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Σγουρού: «Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα».

Η ανακοίνωση της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση»

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Γιάννη Σγουρού αναφέρονται τα εξής:

«Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα.

Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα».

Υ.Γ: Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…»