Από σήμερα, το CityHub γίνεται ένας χρήσιμος, αξιόπιστος και αναλυτικός ενημερωτικός οδηγός στην υπηρεσία του δημότη.

Ο όμιλος Alter Ego θέτει σε κίνηση ένα πρωτοπόρο ενημερωτικό πρότζεκτ με στόχο να ανεβάσει ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας, ζητήματα που απασχολούν έντονα την καθημερινότητα των πολιτών κατά τις συναλλαγές τους με την πόλη και την Περιφέρεια όπου ζουν και δραστηριοποιούνται.

Με πλατφόρμα το κύρος, την αξιοπιστία, την αντικειμενικότητα και την ολοκληρωμένη ενημέρωση που χαρακτηρίζει τα μέσα του ομίλου Atler Ego, το CityHub παρακολουθεί διεξοδικά τα γεγονότα που αφορούν στην ουσία των 13 Περιφερειών και των 332 Δήμων της χώρας. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επικαιρότητας γύρω από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ρίχνει φως στην επιχειρηματική ανάπτυξη, την καινοτομία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την κοινωνική πρόνοια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία αναλαμβάνει να ενημερώσει με συνέπεια και ποιότητα τους δημότες για θέματα περιβάλλοντος, βιωσιμότητας και αστικής ανάπτυξης. Το CityHub παρακολουθεί ανελλιπώς προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και αναδεικνύει πτυχές της ζωής στην πόλη καθώς και ό,τι μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών.

Υπηρετώντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ελέγχει τη λειτουργία των πόλεων και των αυτοδιοικητικών θεσμών.

Επικεφαλής της νέας αυτής δημοσιογραφικής προσπάθειας θα είναι ο δημοσιογράφος Απόστολος Τσοράκης.

Το πολύπλευρο και αναλυτικό περιεχόμενο του CityHub θα φιλοξενείται σε όλα τα μέσα του ομίλου Alter Ego – στις εφημερίδες Το Βήμα και Τα Νέα και στις ψηφιακές εκδόσεις τους tovima.gr και tanea.gr, στο διαδικτυακό πόρταλ in.gr και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο (ot.gr), αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές του MEGA.

CityHub! Οι πολίτες αποκτούν επιτέλους έναν πολύτιμο οδηγό ενημέρωσης για την καθημερινότητα στη γειτονιά, τον Δήμο και την Περιφέρειά τους.