Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (23/8) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε χωματόδρομο πλησίον του παραδρόμου της εθνικής στη Λαμία.

Το αγροτικό, στο οποίο επέβαιναν ένας 18χρονος με τον 19χρονο ξάδερφό του, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αρδευτικού καναλιού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, διερχόμενος οδηγός είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και ειδοποίησε για βοήθεια. Με τρακτέρ κατάφεραν να το φέρουν όρθιο και τότε βρήκαν τα παιδιά μέσα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Άμεσα ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και από πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Οι δύο νέοι πρέπει να ήταν εγκλωβισμένοι στο αναποδογυρισμένο όχημα τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν το αντιληφθεί κάποιος και το πιθανότερο είναι ότι έχασαν τη ζωή τους  από πνιγμό.

Φέρεται να είχαν μεταβεί στην περιοχή για αγροτικές εργασίες κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν. Μάλιστα ο 19χρονος βρισκόταν για διακοπές.

Στο σημείο βρέθηκε και μεγάλη αστυνομική δύναμη για να προσφέρει βοήθεια, ενώ αρχικά ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ που δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβουν.

Την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε βίντεο και εικόνες από το σημείο της τραγωδίας: