Από θαύμα δεν προκλήθηκε κάποιο τροχαίο και δεν υπήρξαν θύματα το πρωί της Τετάρτης στην έξοδο της εθνικής οδού προς την παραλιακή, καθώς μία οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου μπήκε κατά λάθος στο αντίθετο ρεύμα.

Ευτυχώς, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς οι υπόλοιποι οδηγοί επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά. Συγκεκριμένα αντιλήφθηκαν το λάθος και επέδειξαν ψυχραιμία κινούμενοι με ελάχιστη ή καθόλου ταχύτητα.

Βέβαια, το καλό ήταν πως και η οδηγός κατάλαβε το λάθος του και ακινητοποίησε το όχημα, περιμένοντας να κάνει αναστροφή. Στη συνέχεια οι υπόλοιποι οδηγοί ακινητοποίησαν τα οχήματά τους δίνοντάς του τη δυνατότητα να γυρίσει στη σωστή κατεύθυνση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται η στιγμή που το αυτοκίνητο βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική οδό με την οδηγό του αυτοκινήτου να δείχνει σαστισμένη και να μην ξέρει τι να κάνει, καθώς αρχικά κάνει όπισθεν ενώ ταυτόχρονα 2-3 οχήματα συνεχίζουν την πορεία τους και περνούν παράλληλα.

Στη συνέχεια ακινητοποιεί το αυτοκίνητο, δείχνοντας όμως εκ νέου σε σύγχυση με κάποιους άλλους οδηγούς, αφού περνάνε δύο οχήματα, να έχουν σταματήσει τα αυτοκίνητά τους και να κάνουν νόημα στην οδηγό να κάνει αναστροφή.

Τελικά, στο βίντεο φαίνεται το όχημα αφού γυρνάει προς τη σωστή κατεύθυνση να συνεχίζει την πορεία του και ευτυχώς έκτοτε τα πάντα να βαίνουν καλώς, καθώς όλα εκτυλίχθηκαν σε ώρα αιχμής.

Δείτε το βίντεο