Ήταν μια πραγματική γιορτή. Το γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός, η Ελλάδα διοργάνωσαν ένα εκπληκτικό διήμερο, με επίκεντρο φυσικά τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, μεταφέροντας όμορφες εικόνες σε όλο τον πλανήτη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απόλαυσαν από τη σουίτα του ανανεωμένου Καραϊσκάκη την αναμέτρηση. Όλα τα μέλη της Σίτι και της Σεβίλλης είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη φιλοξενία και τη οργάνωση.

«Έχουμε εκπλαγεί με το πόσο καλά οργανωμένη είναι κάθε λεπτομέρεια. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ως φιλοξενούμενοι του Ολυμπιακού», δήλωσε ο Κάρλος Αρόγιο.

Η συνεργασία της UEFA, με τον Ολυμπιακό και το γήπεδο Καραϊσκάκη απέδωσε στο έπακρο, για μια διοργάνωση που για πρώτη φορά πραγματοποίησε ένας σύλλογος και όχι η Ομοσπονδία.

Θετικό πρόσημο είχαν και οι δράσεις εκτός γηπέδου, όπως στην πλατεία Κοραή με τη μετάδοση του ματς σε γιγαντοοθόνη.

Η UEFA έβαλε άριστα σε όλα τα οργανωτικά θέματα αλλά και στα θέματα ασφαλείας. Την ώρα του τελικού και κατά τη διάρκεια των εκπομπών, το MEGA ήταν πρώτο στις προτιμήσεις με ποσοστά που ξεπέρασαν το 30%.

Και τα καλύτερα έρχονται… τις  τις Τετάρτες. Επόμενο ραντεβού στις 23 Αυγούστου με την πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού στα playoffs του Champions League.

Μπράγκα-Παναθηναϊκός ζωντανά στο MEGA από τις 9 το βράδυ με pre και post game εκπομπές.