Ο Ντένις Σέλερ είναι ένας εκ των πλέον σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε και αρχηγός των bad blue boys, των οργανωμένων δηλαδή οπαδών της κροατικής ομάδας.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα φέρεται να έχει πολεμήσει και στην Ουκρανία, στο πλευρό του φασιστικού τάγματος Αζόφ.

Τις τελευταίες μέρες και ώρες έχουν ακουστεί πολλά από την Κροατία, αλλά ο Σέλερ έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι οπαδός της ΑΕΚ.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση ο Κροάτης οπαδός ισχυρίζεται πως ο Κατσουρής μαχαιρώθηκε κατά λάθος από οπαδό της Ένωσης και προσθέτει πως οι συμπατριώτες του αλλά και οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αθώοι.

Αυτό ισχυρίζεται ο Σέλερ, γράφοντας στη σχετική ανάρτηση.

«Οι bad blue boys και οι τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αθώοι. Ο δολοφόνος είναι ένας οπαδός της ΑΕΚ και γι’ αυτό ο τραυματίας άνδρας με την μπλε φανέλα, δεν ήθελε να μεταφερθεί στα επείγοντα.

Το αναφέρει το πόρισμα της αστυνομίας το είπε και ο δικηγόρος των bad blue boys. Οι πληροφορίες είναι από έναν οπαδό της Ντινάμο που ήρθε σ’ επαφή με τους γονείς του ενώ κι ένας δεύτερος bbb που κρατείται επιβεβαιώνει τα νέα».

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι λίγο αργότερα ο Σέλερ «κατέβασε» τη συγκεκριμένη ανάρτηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.