Μία 55χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη στις 27 Ιουλίου, μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές. Σήμερα, συνελήφθη για τη δολοφονία της ο 35χρονος ανιψιός της.

Σοκαριστική λεπτομέρεια σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο 35χρονος είχε οδηγηθεί στη φυλακή γιατί την ίδια ημερομηνία, στις 27 Ιουλίου το 2016, είχε δολοφονήσει τη μητέρα του.

Με πανομοιότυπο τρόπο τα δύο εγκλήματα

Σε διαμέρισμα διώροφης κατοικίας, στον πρώτο όροφο, βρέθηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι η 55χρονη γυναίκα.

Στο ισόγειο, πριν από επτά χρόνια είχε δολοφονηθεί με πανομοιότυπο τρόπο η 53χρονη τότε αδελφή της.

Δράστης, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, και των δύο δολοφονιών, είναι ένας 35χρονος body builder. Το 2016 είχε σκοτώσει τη μητέρα του και καταδικάστηκε σε ολιγοετή φυλάκιση, σήμερα φέρεται να δολοφόνησε τη θεία του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Εδώ είναι μια ήσυχη γειτονιά. Είχε βέβαια γίνει ένα ίδιο περιστατικό πριν από έξι χρόνια αλλά, τι να σας πω, είναι σοκαριστικό για εμάς» λένε οι γείτονες στο MEGA.

Το «προφίλ» του 35χρονου

Με συντριπτικά τραύματα στο κρανίο, στο κεφάλι και στη μετωπιαία χώρα, βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα στις 27 Ιουλίου, την ίδια ημερομηνία που είχε υποκύψει στα θανάσιμα τραύματά της η αδελφή της, το 2016.

Ο 35χρονος ανιψιός της συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο σπίτι φίλης του, στο Λουτράκι όπου διέφυγε. Μετά τη δολοφονία, ο άνδρας φέρεται να έφυγε με το ΚΤΕΛ προς την Αθήνα μεταμφιεσμένος, φορώντας περούκα, μάσκα και γάντια, όπως τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντά στο σπίτι της θείας του.

Αξιοποιώντας αυτό το οπτικό υλικό και το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του.

Πρόκειται για έναν πολύ γυμνασμένο άνδρα ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν πριν από 7 χρόνια καταδικάστηκε για τον φόνο της μητέρας του, όλοι είχαν πέσει από τα σύννεφα, καθώς έδειχνε ότι την αγαπούσε πολύ και τη συνόδευε όπου κι αν εκείνη πήγαινε.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την υπόθεση, η κατάθεση της θείας του, που είχε την ίδια τύχη με την αδελφή της, ήταν εκείνη που του είχε δώσει ελαφρυντικά και μείωσε κατά πολύ την ποινή που του επιβλήθηκε.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή.