Τα συγχαρητήρια αλλά και την ευγνωμοσύνη τους εκφράζουν οι αρχηγοί των κομμάτων στην Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

«Μόνο συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών και την​ επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης», σημειώνει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος.

Σε ανάρτησή του, σημειώνει ότι «το σημερινό συγκλονιστικό αργυρό μετάλλιο είναι χρυσό για όλους, παίκτες, προπονητή και όλη την ομάδα τεχνικών και διοίκησης, που είναι πίσω από αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθεια. Μια διάκριση που δεν είναι πυροτέχνημα», υπογραμμίζει ο κ. Φάμελλος, «γιατί το ελληνικό πόλο μας κάνει συχνά και με συνέπεια περήφανους. Και γιατί συνοδεύεται από ήθος, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής μας».

«Για αυτό και όλη η Ελλάδα ήταν σήμερα… ‘κρεμασμένη’ στις οθόνες της και στα κινητά. Και πάλι μπράβο!», τονίζει και σημειώνει πως «οφείλουμε ως πολιτεία να είμαστε δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες και να στηρίζουμε τα αθλητικά φυτώρια, τις  υποδομές και τις ακαδημίες».

Ανδρουλάκης: «Μας έκαναν υπερήφανους σε μια δύσκολη στιγμή»

«Συγχαρητήρια στους αθλητές μας της εθνικής ομάδας πόλο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου», αναφέρει στη δική του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Και τονίζει πως «έδωσαν τιτάνιο αγώνα και μας έκαναν υπερήφανους και αισιόδοξους σε μια δύσκολη στιγμή, καθώς η πατρίδα μας δοκιμάζεται από τις φωτιές. Τους ευχαριστούμε».

Κουτσούμπας: «Μεγάλη θέληση, μεγάλη δύναμη, μεγάλη ομάδα»

«Μεγάλη θέληση, μεγάλη δύναμη, μεγάλη ομάδα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο για τη συγκλονιστική προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον προπονητή Θοδωρή Βλάχο και το επιτελείο του που κρατάει σταθερά την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή του κόσμου», αναφέρει ο γραμματέας του ΚΚΕ.