Προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται ότι προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος ανήλικων αθλητριών του, στις οποίες έδειχνε – επιπλέον – βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο. Πρόκειται για 37χρονο, προπονητή σε αθλητικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από τις τρεις αθλήτριες, δύο 15χρονες και μία 16χρονη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, μέσω της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Δικογραφία σε βάρος του προπονητή

Όπως κατέθεσαν οι ανήλικες, οι καταγγελλόμενες πράξεις τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σε βάρος του 37χρονου προπονητή σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία διαβιβάζεται σε εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των αρμόδιων ανακριτικών αρχών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή,  προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».