Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκ Σίκμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε το συμβόλαιό του υπογεγραμμένο στην ΚΑΕ και έτσι απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις για την επίσημη απόκτηση του Αμερικανού.
Ο έμπειρος φόργουρντ πιάνει λιμάνι με σκοπό να αντικαταστήσει τον Σάσα Βεζένκοφ στη θέση «4» και να μοιραστεί τα… καθήκοντά του με τον Άλεκ Πίτερς. Ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα του Γιώργου Μπαρτζώκα λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και έτσι θα αποτελέσει τον 7ο ξένο των Πειραιωτών.
Θυμίζουμε πως ο Σίκμα έχει περάσει τέσσερις πολύ καλές σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου, πραγματοποιώντας γεμάτες εμφανίσεις και όντας ο ηγέτης της ομάδας, αρχικά του Αΐτο Ρενέσες και στη συνέχεια του Ίσραελ Γκολζάλεθ.
Την περσινή αγωνιστική περίοδο μέτρησε 7.6 πόντους (54%διπ., 29%τριπ.), 5.3 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ με συνολική αξιολόγηση 12.5 (PIR).
- Ερώτηση Χουρδάκη στη Βουλή για τις πλημμύρες στο ΣΕΦ – «Ευθεία απειλή για τη δημόσια ασφάλεια με κυβερνητική ευθύνη»
- Ανατροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης: Δεν υπάρχει βίντεο για να πιστοποιηθεί ότι η Λόρα βρισκόταν στο Βερολίνο
- Τουρκία: Νέα στοιχεία για την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε Λίβυους αξιωματούχους και την Ελληνίδα αεροσυνοδό







