Δεύτερη καταγγελία έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας για τον παρουσιαστή του BBC που κατηγορείται ότι ζητούσε «ροζ» φωτογραφίες από έφηβο.

Σήμερα, ένα ακόμη νεαρό άτομο, αγνώστων στοιχείων κατηγορεί τον παρουσιαστή πως του είχε στείλει απειλητικά και υβριστικά μηνύματα, έπειτα από τη γνωριμία τους σε εφαρμογή γνωριμιών.

Σύμφωνα με το BBC, η συζήτηση μεταξύ του ατόμου ηλικίας περίπου 20 ετών και του παρουσιαστή μεταφέρθηκε αργότερα σε άλλες πλατφόρμες.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε την ταυτότητά του και ζήτησε από τον νεαρό να μην το πει σε κανέναν. Ο νεαρός αργότερα ανάρτησε σχετικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο αναφέροντας ότι είχε επαφή με παρουσιαστή του BBC και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να τον κατονομάσει.

Τότε ο γνωστός παρουσιαστής άρχισε να στέλνει μια σειρά από απειλητικά μηνύματα, τα οποία το BBC λέει ότι είδε και επιβεβαίωσε ότι προέρχονταν από έναν αριθμό τηλεφώνου που ανήκε στον παρουσιαστή.

Το BBC είπε ότι ο νεαρός αισθάνθηκε «απειλούμενος» από τα μηνύματα και «παραμένει φοβισμένος».

Το Κανάλι μάλιστα ανέφερε πως επικοινώνησε με τον δικηγόρο του παρουσιαστή, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση σχετικά με τους νέους ισχυρισμούς.