Αυλαία ρίχνει απόψε το Survivor All Star. Στις 21:00 από το Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου θα μεταδοθεί live o μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης και οι δύο φιναλίστ θα διεκδικήσουν τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ποιοι θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους;

Στον ημιτελικό, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/7), συμμετείχαν οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρζτης και Σάκης Κατσούλης. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Μάριος Πρίαμος.

Οι τρεις παίκτες έδωσαν μεγάλη μάχη αλλά τα εισιτήρια για τον τελικό ήταν μόνο δύο και αυτοί που τα πήραν ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για δεύτερη φορά έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, κατακτώντας ξανά την τρίτη θέση μετά το 2021.

«Είμαι πολύ περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ. Άντεξα, υπέμεινα, δεν τα παράτησα. Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, έφυγα τρίτη αλλά δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Εννοείται είναι σαν να είμαι εγώ. Θα βάλω τα δυνατά μου, θα κάνω τα μαγικά μου για να βγει εκείνος ο μεγάλος νικητής γιατί το αξίζει. Η καρδιά μου είναι εδώ», ανέφερε η παίκτρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σάκης έχει κερδίσει ξανά το ριάλιτι, το 2021, ενώ ο Νίκος είχε αποχωρήσει εξαιτίας ενός τραυματισμού.

«Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο. Ευχαριστώ για την στήριξη του κόσμου και ελπίζω να συνεχιστεί και αύριο», ανέφερε μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ο Σάκης Κατσούλης.

«Τρέμω ακόμα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε απόψε. Έχω φτάσει στην πηγή, περιμένω την αυριανή μέρα. Μεγάλο μπράβο στη Μαριαλένα. Το άξιζε όπως και άλλες. Ήταν πολύ δυνατή, αν και κλαψιάρα. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Έχω φτάσει σ’ ένα σημείο που ήθελα και το ’21. Το περίμενα πολύ. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Είμαι εδώ με τον «Καρυδούλη», τουλάχιστον είχα σε κάποιον να τα λέω. Από Καραϊβική… Γαλάτσι», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις τους