Διεκόπη για την Δευτέρα 10 Ιουλίου η δίκη για τον θάνατο της τετράχρονης Μελίνας Παρασκάκη, που τον Δεκέμβριο του 2015 έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια».

Η δίκη επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, όμως διεκόπη λόγω προβλήματος υγείας που επικαλέστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης.

O Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης που ήταν αθωωτική για την αναισθησιολόγο.

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο.

Υπενθυμίζεται, πως για το θέμα είχε μιλήσει στην Τηλεόραση CRETA και ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης. «Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι έχει κλείσει τελείως η υπόθεση».

Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συνεχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη παρά τα όσα έγιναν στη διάρκεια της μακράς δικαστικής διαδικασίας και τους στεναχώρησαν ως γονείς. «Δεν έχει ανοίξει μύτη 7 χρόνια τώρα. Δηλαδή δεν φταίει κανείς; Νομίζω πως όποιος έρθει στη θέση μου το ίδιο θα σκεφτεί. Να δούμε τι θα γίνει τώρα.»

O πόνος που βιώνει η οικογένεια οχτώ χρόνια μετά τον χαμό της μικρής Μελίνας είναι αβάσταχτος. «Είναι ένας εφιάλτης που τον ζεις ξύπνιος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκάκης.