Αποκλεισμένο παραμένει από το πρωί της Τρίτης το κέντρο του Νότιγχαμ καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για «μείζον περιστατικό» χωρίς να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα τρομακτικό γεγονός καθώς εντοπίστηκαν τρεις νεκροί.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες τρεις άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί φέροντας τραύμα από μαχαίρι σε δρόμους του Νότιγχαμ ενώ φαίνεται πως ερευνάται η σύνδεση με το γεγονός ότι βαν παρέσυρε άλλα τρία άτομα που νοσηλεύονται.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Πρόκειται για ένα φρικτό και τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της Αστυνομίας στο Νότιγχαμ και πρόσθεσε:

«Πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και έχουμε έναν άνδρα υπό κράτηση. Η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και μια ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Ζητάμε από τους πολίτες να είναι υπομονετικοί όσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Ερευνάται η σύνδεση των περιστατικών

Προς το παρόν, ορισμένοι δρόμοι στην πόλη θα παραμείνουν κλειστοί καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όπου δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο δρόμο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα άλλο περιστατικό στην οδό Milton Street, όπου ένα φορτηγάκι είχε επιχειρήσει να πατήσει τρία άτομα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ακόμη ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε άλλο δρόμο, λίγο έξω από το κέντρο της πόλης.

Αρκετοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ έχουν επηρεαστεί τα δρομολόγια των τραμ και των λεωφορείων.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media – που δεν μπορούν να διασταυρωθούν για τη γνησιότητά τους – φαίνονται τρεις αστυνομικοί να συλλαμβάνουν έναν άνδρα πεσμένο στο έδαφος.