Την άποψη ότι η ΕΥΠ, έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση, σχετικά με τις παρακολουθήσεις,  εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας σε τηλεοπτική του εμφάνιση σήμερα το πρωί και ενώ η συζήτηση στο πάνελ αφορούσε το θέμα της Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στον Σκάι, οι παρουσιαστές ρώτησαν αν ισχύει η καταγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη, με εκείνον να απαντά ότι «πλέον η ΕΥΠ είναι κομματικό μαγαζί της ΝΔ που παρακολουθούσε τη μισή κοινωνία. Εχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση», είπε χαρακτηριστικά.

Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας, είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις», οι οποίες «είναι κακούργημα».

Παράλληλα είπε ότι από την ΕΥΠ, «ενημερώσεις κατά καιρούς γίνονται διάφορες» προσθέτοντας ότι «εμείς το 2019 δεν είπαμε ποιες έγιναν και ποιες δεν έγιναν».

Δείτε τη συζήτηση

Η αναφορά του Γ. Τσίπρα για την ΕΥΠ είναι μετά το 11:20