Η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το βράδυ του Σαββάτου από την Κωνσταντινούπολη κατακτώντας το πρώτο Champions League στην ιστορία της με τους αστέρες και την αποστολή της στη συνέχεια να αναχωρεί αεροπορικώς για την Αγγλία, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε πως τα πούλμαν της ομάδας βρέθηκαν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι οδηγοί με τα πούλμαν και τον εξοπλισμό της Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφουν οδικώς στην Αγγλία και έτσι πέρασαν και από την Ελλάδα, όπου εθεάθησαν σε αρκετές πόλεις «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα.

Το απόγευμα της Κυριακής τα πούλμαν βρέθηκαν σύμφωνα με το prοininews στην Καβάλα, όπου σταμάτησαν σε πρατήριο στο Περιγιάλι για ανεφοδιασμό.

Πηγή: proininews.gr

Στη συνέχεια τα πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκαν στη Βέροια όπου και διανυκτέρευσαν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, οι οδηγοί το πρωί της Δευτέρας αναχώρησαν για την Ηγουμενίτσα όπου και θα έπαιρναν το πλοίο για Ιταλία ώστε από εκεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Αγγλία.

Τα επιβλητικά πούλμαν των «Πολιτών» πάντως τράβηξαν όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα του κόσμου που περνούσε από το σημείο και σταματούσαν ώστε να τα βγάλουν φωτογραφία.

Στην Ηγουμενίτσα το πούλμαν

Τα πούλμαν των «Πολιτών» πάντως είχαν περάσει από την Ελλάδα και είχε βρεθεί στην Ηγουμενίτσα και στο λιμάνι της πόλης την περασμένη Δευτέρα, δηλαδή πέντε ημέρες πριν τον τελικό, καθώς θα έπρεπε να βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη έγκαιρα για να υποδεχτεί την αποστολή πριν από το μεγάλο ματς.