Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία δίνει μάχη με τη λευχαιμία και συχνά κάνει αναρτήσεις για τη μάχη της με τον καρκίνο, ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με το οποίο ζητούσε απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποιος αποφασίζει ότι πρέπει να τραβήξει γραμμή.

«Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από τον θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω… Πώς λέγεται γιατρός αυτός ο “κύριος”…

Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει πόσο θα παλέψω; Έχω, έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!!

Νιώθω αηδία… όχι στεναχώρια!!! Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!! Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!».

@reginamakedou @Kyriakos Mitsotakis ♬ original sound – Regina Makedou

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Μετά την απόφαση να αποσυρθεί (σ.σ. θα παραιτηθεί εφόσον εκλεγεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου) από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Σπύρος Πνευματικός, η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε νέα ανάρτηση, κάνοντας γνωστό ότι της τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να της πει ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο, ένιωσαν άσχημα.

Έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δεν θα το πίστευα ποτέ!!!!! Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεό μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα! Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.

Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση».