Ακόμα ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στην Κρήτη, που από τύχη δεν τραυμάτισε ή σκότωσε κάποιον, σημειώθηκε στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα το βράδυ. Αυτή τη φορά η σφαίρα χτύπησε παράθυρο σπιτιού και συγκεκριμένα, το παράθυρο του παιδικού δωματίου.

Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, η νεαρή μαθήτρια άκουσε τον κρότο και νόμιζε αρχικά ότι κάποιος πέταξε πέτρα. Ωστόσο το πρωί της Τρίτης βλέποντας την τρύπα στο τζάμι αντιλήφθηκε ότι ο κρότος οφείλονταν σε πυροβολισμό.

Η αδέσποτη σφαίρα από καθαρή σύμπτωση δεν πέτυχε κάποιον που θα μπορούσε να στέκεται στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι του σπιτιού, ενώ το γεγονός πως τα τζάμια ήταν διπλά σήμανε ότι ανακόπηκε η πορεία της καθώς διαπέρασε μόνο το ένα.

Η ανάρτηση της μητέρας

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και όπως έγινε γνωστό δεν υπήρχε κανένα γλέντι τη Δευτέρα το βράδυ – όπου και οι μπαλωθιές είναι συχνό φαινόμενο.

Χαρακτηριστική της γνωστής κατάστασης που επικρατεί με τα όπλα και τους πυροβολισμούς στην Κρήτη, είναι και η ανάρτηση της μητέρας του κοριτσιού που η σφαίρα χτύπησε το παράθυρό του, η οποία έγραψε: «Ρέθυμνο. Η πόλη που μια σφαίρα μπορεί να πετύχει εσένα ή το παιδί σου μέσα στο σπίτι σου ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω αηδιάσει, το σιχάθηκα πια»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από