«Πραγματικά θλίβομαι με την αποκρουστική αυτή εικόνα που ακυρώνει την προσπάθεια των πολλών, των εργαζομένων καθαριότητας και της Διοίκησης του Δήμου μας που μάχεται καθημερινά να απολαμβάνουμε την Πόλη μας καθαρή» είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Κρητικός αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης  από το σημείο που πολίτης έκανε «εκκαθάριση» στα πράγματα του σπιτιού του γεμίζοντας κάδους απορριμμάτων που είναι για άλλη χρήση και προσθέτει:

«Οδός Χρυσ. Σμύρνης λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αργυρούπολης που εορτάζει και χιλιάδες προσκυνητές διέρχονται από το σημείο.

Και που να σας πω ότι βάλανε κάποιοι και φωτιά στον κάδο να γίνουμε παρανάλωμα του πυρός την οποία έσβησε η Πυροσβεστική.

Το φαντάζεστε;

Δημότες μας επικοινώνησαν και μας κατήγγειλαν την η εν λόγω κα. Τ.Σ. Βέβαια ούτε δεύτερη σκέψη θα πάρει το βαρύ πρόστιμο που αναλογεί.

Κοίταξε να εξυπηρετήσει την ανάγκη ξεσαβουρώματος του σπιτιού της σε μια μέρα εορταστική και αργίας γράφοντας στα παλαιά υποδήματά της τους γείτονες και κατοίκους του Ελληνικού Αργυρούπολης» δήλωσε, για να κλείσει την τοποθέτησή του επισημαίνοντας τον κάδο που έλιωσε στη βάση του.