Απίστευτες είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από παραλιακό δρόμο της Τήνου.

Η ανεξέλεγκτη απόθεση απορριμμάτων έξω από τους κάδους με δεκάδες σακούλες σκουπιδιών, κινητοποίησαν τις αρχές του τόπου.

Ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Σιώτος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ευγενία Αλοιμόνου, κατέθεσαν μήνυση στο Λιμεναρχείο Τήνου ώστε να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια, αδιαφορώντας πλήρως για τη θλιβερή εικόνα του νησιού και μάλιστα κατά τη διάρκεια του τουριστικού τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

«Αυτή η ντροπή δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Μήνυση αυθημερόν στο Λιμεναρχείο Τήνου και διερεύνηση από κάμερες της παραλίας για τους δράστες οι οποίοι και θα λογοδοτήσουν για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά», ανέφερε ο κ. Σιώτος.

«Η εικόνα αυτή όχι μόνο δε σας τιμά εσάς που το πράξατε αλλά θα πρέπει να σας ανησυχεί … Συμβουλή να σταθείτε μπροστά σε έναν καθρέφτη και να κοιτάξετε τον εαυτό σας , διότι η συνάντηση μ αυτόν, θα είναι ο πιο αυστηρός σας κριτής … Εγώ ως άνθρωπος, πέρα από ιδιότητα ,ανησυχώ και θλίβομαι“, τόνισε από τη δική της πλευρά η κ. Αλοιμόνου.