Συναγερμός σήμανε σήμερα στις 5:00 το πρωί στην Πυροσβεστική από πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στον Άλιμο Αττικής.

Νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA καταγράφει τη στιγμή που άγνωστος φτάνει με μοτοσικλέτα έξω από κατάστημα, σπάει την τζαμαρία και πετάει μέσα στον χώρο βόμβα μολότοφ.

Δείτε το βίντεο

Το MEGA είχε παρουσιάσει και νωρίτερα βίντεο από τη στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα με τις φλόγες να ξεπηδούν από το κτίριο και την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα που φλεγόταν, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν κανονικά, με αυτοκίνητα να περνούν από το σημείο.

Οι στιγμές αμέσως μετά την έκρηξη

Όπως μπορείτε να δείτε μετά την έκρηξη οι φλόγες είναι τεράστιες, ενώ ακούγονται αστυνομικοί να ζητούν από πολίτες να απομακρυνθούν για να μην κινδυνεύσουν.

Νέες μικρότερες εκρήξεις

Η Αστυνομία, στη συνέχεια, σταμάτησε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ ακούστηκαν κι άλλες μικρότερες εκρήξεις. Μάλιστα, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο κτίριο υπέστη ζημιές από τις φλόγες που το έφταναν.

Έχει τεθεί υπό έλεγχο

Η φωτιά πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν ήταν εκτεταμένες, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα απομακρύνθηκαν από τα διαμερίσματά τους μέσω του κλιμακοστασίου.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 6:00 το πρωί και στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.