Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Κτηματολόγιο της Ρόδου, όταν ένας υπάλληλος χτύπησε στο κεφάλι έναν πολίτη.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο πολίτης μπήκε στην υπηρεσία για να εξυπηρετηθεί και άρχισε να λογομαχεί με μια υπάλληλο στην οποία είχε απευθυνθεί.

Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος ο οποίος επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν μεταξύ τους να αρχίσουν να χτυπιούνται με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια ο υπάλληλος του Κτηματολογίου, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το τοπικό σάιτ, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε τον πολίτη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να αιμορραγεί, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Μπροστά στο περιστατικό βρίσκονταν δικηγόροι και πολίτες, κάποιοι από τους οποίους μπήκαν στη μέση αποτρέποντας τα χειρότερα.

Υπάλληλος και πολίτης οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν ενώ αναμένεται να ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας.