Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ελήφθησαν οι αποφάσεις για το πώς θα πορευθεί το κόμμα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκροτούνται δύο επιτροπές, η μια οργανωτική και η άλλη εκλογική, ενώ το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίζει ποιοι θα εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Συγκεκριμένα, η εκλογική επιτροπή θα απαρτίζεται από βουλευτές και συμβούλους που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος.

Ποιοι βρίσκονται στην «task force»

Η δεύτερη επιτροπή, η οργανωτική, θα αναλάβει την επικοινωνία με τις οργανώσεις του κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα, για να περνάει χωρίς προβλήματα η «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ και να μην υπάρχουν παραφωνίες.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνο που θα αποφασίζει ποια στελέχη θα βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ, ώστε να μην υπάρχουν αστοχίες σε δηλώσεις που μπορεί να βλάψουν το κόμμα.

Επίσης, το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάζει καθημερινά μαζί με τον εκλογικό σχεδιασμό, ενώ αύριο, Σάββατο, αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα που θα απαρτίζουν τις δύο επιτροπές.

Οι πληροφορίες λένε, πάντως, ότι οι Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Διάνα Βουτυράκου, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Κώστας Ζαχαριάδης είναι ορισμένα από τα στελέχη της άτυπης «task force» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία «θα βγει μπροστά» μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.