Τις σορούς τριών ατόμων ανέσυρε το πρωί σκάφος του λιμενικού το οποίο ερευνά τη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Μυκόνου, μετά το ναυάγιο σκάφους που μετέφερε μετανάστες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες.
Την περιοχή «χτενίζουν» δύο πλοία του λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma καθώς και χερσαίες δυνάμεις.
Νωρίτερα είχαν βρεθεί δύο άτομα, τα οποία ανέφεραν πως μέσα στο σκάφος επέβαιναν 17 άτομα μεταξύ των οποίων 4 με 5 γυναίκες κι ένα 7χρονο κορίτσι, ενώ όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Λιμενικού Σώματος κ. Νίκος Κοκκάλας, στην ΕΡΤ, στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 8 άτομα.
Ο εκπρόσωπος Τύπου Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από τις 6:30 τα ξημερώματα. Όπως είπε, ειδοποιήθηκαν μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι ένα σκάφος έχει ανατραπεί βορειανατολικά της Μυκόνου.
- Ρόδος: Νέα δεδομένα για τον θάνατο 19χρονου Ραφαήλ – «Η χειροβομβίδα δεν εξερράγη στα χέρια του»
- Οι Έλληνες «πρωταγωνιστές» του 2025: Οι προσωπικότητες και οι προορισμοί που σάρωσαν τα παγκόσμια βραβεία
- Το μυστήριο των πτήσεων που ταξιδεύουν στον χρόνο: Εκατοντάδες επιβάτες θα επιβιβαστούν την Πρωτοχρονιά του 2026 και θα προσγειωθούν για… το ρεβεγιόν του 2025!







