Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Disneyland των ΗΠΑ, όταν δύο οικογένειες μετέτρεψαν το θεματικό πάρκο διασκέδασης σε… ρινγκ.

Όλα συνέβησαν μπροστά από μία πινακίδα, που έχει στηθεί για την 100η επέτειο της Disney, όταν σύμφωνα με το people.com, μια οικογένεια στάθηκε μπροστά της για να βγάλει φωτογραφία και στη συνέχεια, και μια δεύτερη έκανε ακριβώς το ίδιο.

Τότε, έγινε το «έλα να δεις»…

Οι πρώτοι ζήτησαν από τα μέλη της δεύτερης να μετακινηθούν, για να μπορέσουν να φωτογραφηθούν και πιάστηκαν στα χέρια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό έβριζαν και γρονθοκοπούσαν ο ένας τον άλλο ενώ κάποια στιγμή έπεσαν και στο έδαφος και συνέχισαν με μπουνιές και χαστούκια.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι κοιτούσαν με απορία και βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους το συμβάν. Μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του πάρκου για να τους χωρίσουν ηρέμησαν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, από τον καβγά -που ξεκίνησε όταν το μέλος της μιας οικογένειας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ένα μέλος της άλλης οικογένειας που του ζήτησε να μετακινηθεί- τραυματίστηκε ένα άτομο και κανένας δεν υπέβαλε μήνυση.

Η μοναδική ποινή που ανακοινώθηκε είναι η απαγόρευση εισόδου στη Disneyland για δύο από τα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο. Μάλιστα, κινδυνεύουν με σύλληψη αν επιχειρήσουν να μπουν στο πάρκο.

Δείτε όσα έγιναν