Το «Φως στο Τούνελ» έρχεται απόψε στις 23.20 στο MEGA με συνταρακτικές εξελίξεις

Μια σκοτεινή υπόθεση που έγινε «προσωπικό στοίχημα» για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ», φαίνεται πως φτάνει στην πλήρη διαλεύκανσή της. Έντεκα χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του 26χρονου, Μάριου Παπαγεωργίου, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Η έμπειρη δημοσιογράφος που έχει εγγράψει το όνομά της πολλάκις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για την πολύτιμη συμβολή της στην εξιχνίαση μυστηριωδών εξαφανίσεων και εγκλημάτων, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή, μέσα από το «Φως στο Τούνελ», να ξετυλίξει το κουβάρι μιας πολύ περίεργης υπόθεσης απαγωγής και τελικά δολοφονίας στην Αχαΐα, το καλοκαίρι του 2012.

Η επιμονή του «Φως στο Τούνελ», αλλά και τα στοιχεία που έφερε η Αγγελική Νικολούλη και ο Καναδός ερευνητής στη δημοσιότητα, συνέβαλαν καθοριστικά στην εξέλιξη που μονοπώλησε τις τελευταίες ημέρες το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Μετά την καταδίκη 6 συνολικά ατόμων για τη δολοφονία ήδη από το 2012, αλλά και την άσκηση δίωξης σε 8 ακόμη το περασμένο φθινόπωρο για τον ενεργό τους ρόλο στην απαγωγή, το ερώτημα ποιος αφαίρεσε τη ζωή του 26χρονου, αλλά και τι συνέβη με το πτώμα του, βαραίνει ακόμη την οικογένεια του θύματος.

Κάπως έτσι, πραγματοποιήθηκαν δυο νέες συλλήψεις, που φαίνεται πως εμπλέκονται με την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και παράλληλα ευθύνονται για την εξαφάνιση της σορού του, την οποία αναζητούσε αδιαλείπτως το «Φως στο Τούνελ» όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αγγελική Νικολούλη, βραβευμένη με τουλάχιστον 22 βραβεία από κοινωνικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΕ για την πολυετή συνεισφορά της, αλλάζει τη θεματολογία του αποψινού «Φως στο Τούνελ» και παρουσιάζει στις 23.20 στο MEGA, όλες τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες της υπόθεσης.

Άλλωστε, το «Φως στο Τούνελ» είχε επανέλθει στο θέμα, διαβλέποντας τις εξελίξεις και τον περασμένο Μάρτιο. Τότε, τα στοιχεία την οδήγησαν σε μια συγκεκριμένη περιοχή στα Βίλια, όπου οι πληροφορίες ήθελαν οι θύτες να έχουν θάψει το πτώμα του Μάριου. Ωστόσο, η εργαστηριακή εξέταση διέψευσε τις ελπίδες της οικογένειας και της Αγγελικής Νικολούλη.

Απόψε στις 23.20, στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» φέρνει άγνωστες συνομιλίες των δραστών, αλλά και όλο το παρασκήνιο πίσω από τη συγκλονιστική υπόθεση που απασχόλησε όλα αυτά τα χρόνια το πανελλήνιο. Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται να δώσει εκτενές ρεπορτάζ για τα επόμενα πρόσωπα που θα περάσουν το κατώφλι της εισαγγελίας.