Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης (21:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ζοσέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πράσινους. Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται ο Σέρχι Κανός, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή για πρώτη φορά από τις 2 Απριλίου και το παιχνίδι με τον Αρη, στο οποίο είχε τραυματιστεί.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Πασχαλάκης και Γκάρι Ροντρίγκες.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι της Δευτέρας (8/5, 21:00) εναντίον του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο έγινε την Κυριακή (7/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο κ. Ζοζέ Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.