Καθηλωτική ήταν η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA», για την μοιραία μέρα που δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο, και τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Η ίδια, μίλησε επίσης για τις αρχές και το ήθος του εκλιπόντα, ενώ η δύναμη και η μεγαλοψυχία που εξέφρασε μέσα από τα λόγια της συγκίνησαν τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Ποιος «υπέγραψε» το συμβόλαιο θανάτου του Καραϊβάζ – Εξετάζεται το κίνητρο της δολοφονίας

Σε ερώτηση της Ανθής Βούλγαρη αν ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του, η σύζυγός του ανέφερε πως δεν θα τους συγχωρούσε και αυτό γιατί όπως είπε «δεν θα καταδίκαζε κανένα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος άκουγε πάντα και την άλλη πλευρά».

«Έχω συγχωρήσει τους δολοφόνους του»

«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που δεν συγχωρούσε γιατί δεν καταδίκαζε ήταν ένας άνθρωπος που άκουγε και την άλλη πλευρά. Έχω συγχωρήσει τους δολοφόνους του. Θεωρώ ότι η ζωή τους, τους έφερε σε αυτόν τον άσχημο δρόμο. Ο καθένας επιλέγει τη ζωή του. Δεν ξέρω πώς εμπλέξαν αυτοί οι άνθρωποι. Λυπάμαι όταν ένας άνθρωπος για χρήματα φτάνει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ λυπηρό», είπε η κ. Αλεξανδροπούλου, συγκινώντας τους παρουσιαστές.