Μπορεί η μουσική να αλλάξει τον κόσμο, αφού πρώτα αλλάξει τον άνθρωπο; Μπορεί το φουαγιέ ενός θεάτρου να γίνει ο κόσμος μας. Εκεί που βγαίνουν όλα τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν; Μπορεί η αγάπη, ο πόνος, η χαρά, η πίκρα να εκφραστούν με ένα πιάνο κι ένα τραγούδι;

Αυτά και άλλα πολλά θα εμφανιστούν μπροστά στους θεατές καθώς στο θέατρο Τζένη Καρέζη, από τις 6 Μαΐου και κάθε Σαββατοκύριακο, θα ξετυλιχτεί μια κατ εξοχήν ανατρεπτική ιστορία, με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων και πολύ μουσική!

Η ιστορία

Ο  Βασίλης Γεράνης, ένας άνεργος ηθοποιός εμφανίζεται σε μια προγραμματισμένη ακρόαση, και βρίσκει έναν λιγομίλητο άντρα που κάθεται στο πιάνο και του συστήνεται ως ο μουσικός της παράστασης και βοηθός του σκηνοθέτη.

Εκεί, στο φουαγιέ, εν αναμονή άλλης μιας οντισιόν, ξεδιπλώνεται μπροστά στους θεατές όλη του η ζωή! Τα αδιέξοδα, οι αγωνίες, οι φοβίες, αλλά και οι μικρές καθημερινές χαρές, η μουσική του, οι σχέσεις του με τους ανθρώπους καθώς και οι προσδοκίες του Βασίλη.

Του κάθε Βασίλη που θέλει να ζει, ν’ αγαπά και ν΄ αγαπιέται, να γελά, να εκφράζεται και να τραγουδά.

Γιατί η ζωή μας «ένα κλικ είναι», όπως λέει και ο ίδιος πότε γελώντας, πότε κλαίγοντας και πότε τραγουδώντας…

Μία μουσική παράσταση, πλημμυρισμένη από γνωστές μελωδίες, που θα μας ταξιδέψει και θα μας μαγέψει με την απλότητα και την ειλικρίνειά της!

Ταυτότητα παράστασης

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ : ΦΟΥΑΓΙΕ (Μουσικό ιλαρόδραμα)

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : Νίκος Μ. Δημητρόπουλος

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ, ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Νάντια Παπαηλιοπούλου

ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ : Μίλτος Πιστώφ, Νάντια Παπαηλιοπούλου

ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Γιάννης Βαρβαρέσος (ερμηνεία, τραγούδι), Μίλτος Πιστώφ (ερμηνεία, πιάνο)

Εισιτήρια – προπώληση στο VIVA