Με τις φήμες εδώ και καιρό να οργιάζουν για το νέο hot ειδύλλιο της πόλης, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα απαθανατίστηκαν στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Αποφάσισαν να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα μαζί εκτός Ελλάδας, με τις κάμερες να απαθανατίζουν τον αγαπημένο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο Λος Άντζελες, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και την Αλεξάνδρα Νίκα να ανεβάζουν στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Αλλά χωριστά, καθώς κανείς τους δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση.

Το ζευγάρι, ωστόσο, εντοπίστηκε από το περιοδικό OK! και απαθανατίστηκε μαζί να παρακολουθεί αγώνα μπάσκετ των Lakers.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του με τη φανέλα των Lakers, με τις νέες εικόνες να επιβεβαιώνουν πως παρακολούθησε τον αγώνα με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο Αργυρός και ο έρωτας με την Αλεξάνδρα

Ήταν πριν από λίγο καιρό που αποκαλύφθηκε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κόρης πασίγνωστου επιχειρηματία. Η 24χρονη Αλεξάνδρα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών Νίκα.

Σε σχετικό ρεπορτάζ για το ταξίδι του ζευγαριού στο Λος Άντζελες, ο Νίκος Γεωργιάδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό μας» για τη νέα σχέση. «Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα, ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος με τον Σάκη Ρουβά».

«Μαζί τους είναι και ο φίλος τους ο Ανέστης, που τους έφερε και κοντά» σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Αποκαλυπτικός ο Αργυρός

O αγαπημένος τραγουδιστής είναι άκρως αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στο Τετ Α Τετ που θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

«Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους λέγαμε, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε» ας πούμε.

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο της οικογένειας. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια… Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου» ακούγεται να εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.