Ο Ρούπερτ Μέρντοχ χώρισε την τέταρτη σύζυγό του, Τζέρι Χολ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λέγοντάς της ότι… «είχαμε σίγουρα κάποιες καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω».

Αυτή η… πικάντικη λεπτομέρεια προκύπτει από δημοσίευμα για τον 92χρονο δισεκατομμυριούχο, το οποίο έχει viral τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με το οποίο η Χολ φαίνεται ότι περίμενε να συναντήσει τον σύζυγό της στην έπαυλή τους στο Oxfordshire τον Ιούνιο του 2022, όταν έλαβε την απροσδόκητη αλληλογραφία.

«Τζέρι, δυστυχώς αποφάσισα να δώσω τέλος στο γάμο μας» φέρεται να ξεκινούσε το email του Μέρντοχ. «Σίγουρα περάσαμε μερικές καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω… Ο δικηγόρος μου στη Νέα Υόρκη θα επικοινωνήσει αμέσως με τον δικό σας».

Η Τζέρι Χολ είναι «συντετριμμένη, οργισμένη και ταπεινωμένη»

Ο δημοσιογράφος Γκάμπριελ Σέρμαν, που ασχολείται εδώ και δεκαετίες με τις επιχειρήσεις του Μέρντοχ, αναφέρει ότι έχει δει αντίγραφο του email που έλαβε η Χολ και περιέγραψε το περιεχόμενό του στο άρθρο του στο αμερικανικό περιοδικό.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μέσα σε μήνες. Δημοσίως, υποστήριζαν ότι παραμένουν καλοί φίλοι. Ωστόσο, οι φίλοι της Τζέρι Χολ παραδέχονται στο δημοσιογράφο ότι ήταν «συντετριμμένη, οργισμένη και ταπεινωμένη» και μάλιστα μετά από μία περίοδο με έντονους φόβους για την υγεία του κι έχοντας απομονωθεί μαζί του κατά τη διάρκεια της πανδημίας.