Σίγουρη για την αθωότητα του Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται –μεταξύ άλλων- για βιασμό ανηλίκου, δηλώνει η σύζυγός του, Λίαν.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος για όλα όσα κατηγορείται» δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του στο ισραηλινό sport5.

Η Λίαν είναι σε επαφή με τους δικηγόρους του Μπόρις Κλέιμαν και σύμφωνα πάντα με την αθλητική ιστοσελίδα, μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο. «Η μοναδική αλήθεια είναι ότι δεν έκανα όσα μου αποδίδονται» φέρεται να είπε στη σύζυγό του ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

«Δεν έχω κάνει τίποτα»

«Όλοι θα δουν ότι δεν έκανα τίποτα», φέρεται να δήλωσε ο Μπόρις Κλέιμαν λίγο πριν την έναρξη της εξέτασής του από τον ανακριτή.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έφτασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στον ανακριτή, όπου και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτονται.

Η Ελίνα Θειακοδημήτρη,  δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, σημείωσε πως στον πελάτη της αποδίδεται «το αδίκημα σε γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός».

«Όπως έχει δηλωθεί και από τον κ. Παπαδόπουλο, σε πολύ λίγες ώρες θα κατατεθούν στον ανακριτή η απολογία του. Αρνείται πλήρως όλες τις κατηγορίες. Του αποδίδεται αδίκημα με γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση, όχι βιασμός. Δεν υπάρχει βία. Η κοπέλα σε λίγες μέρες θα γίνει 18 ετών αλλά ο τερματοφύλακας δεν γνώριζε. Κανένας δεν ήταν με κάποιον καθηγητή και κατανάλωναν αλκοόλ», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κυρία Θειακοδημήτρη είπε πως η πλευρά του τερματοφύλακα αμφισβητεί ακόμη και την κατάθεση της κοπέλας καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά μπορεί να μην γνώριζε τι καταθέτει.

«Την οπουδήποτε πράξη δεν θα την τελούσε αλλά θα την προστάτευε εάν είχε πει όχι η κοπέλα. Εδώ υπήρξε μία ιδιαίτερη συνθήκη κατά την οποία δόθηκε μία κατάθεση.

Προϋπήρχε η σύλληψη των φίλων της ενώ η κατάθεση δόθηκε σε μία γλώσσα την οποία δεν ομιλεί. Ως εκ τούτου, εάν τα όσα έχει καταθέσει είναι αυτά που συνέβησαν ή αυτά που αντιλήφθηκε, είναι έργο της ανάκρισης στο οποίο φυσικά θα συνδράμουμε να αξιολογηθεί και πιστεύουμε θα αποδειχθεί πλήρως το τι συνέβη. Εμείς αμφισβητούμε και το εάν γνώριζε τι καταθέτει διότι το περιεχόμενο της κατάθεσης έχει δοθεί μέσα σε ειδικές συνθήκες και σε πέντε γραμμές».