Ο Μπόρις Κλέιμαν, που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης κοπέλας από το Βέλγιο, σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να υποστήριξε ότι «χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τερματοφύλακας του Βόλου, πατέρας ο ίδιος τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα. Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο.

Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας), προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Πλησίασε το κορίτσι σε πριβέ χώρο του μπαρ

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου διασκέδαζε ο τερματοφύλακας του Βόλου μαζί με έναν συμπαίκτη του.

Περίπου στις 5 το πρωί, ο τερματοφύλακας του Βόλου, προσέγγισε την ανήλικη από το Βέλγιο, η οποία βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι, μαζί με την παρέα της (όλοι μέλη σχολικής εκδρομής).

Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της νεαρής κοπέλας και από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να την θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς την θέλησή της.

Ακολούθησε άγριος καυγάς και με την επέμβαση της αστυνομίας προσήχθησαν έξι άτομα και συγκεκριμένα τέσσερις υπήκοοι Βελγίου, ένας Έλληνας και ο τερματοφύλακας που είναι υπήκοος Ισραήλ.

Η κοπέλα υπέδειξε στις αρχές τον ισραηλινό τερματοφύλακα ο οποίος και συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε.

Παρελθόν από την ομάδα του Βόλου – «Σάστισα» είπε ο Αχιλλέας Μπέος

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Βόλου η οποία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο τερματοφύλακας τέθηκε εκτός ομάδας.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

«Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού» είπε ο πρόεδρος της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.

«Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή.

Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά» τόνισε ο κ. Μπέος.