Εκτός ορίων ο καβγάς στο Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης ανάμεσα σε Ανδρέα Πετρόπουλο, Σοφία Βούλτεψη και τους παρουσιαστές Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος, δημοσιογράφος από την «Αυγή», είπε στην υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, ότι έχει ακροδεξιό λόγο και είναι συγγενής του Κασιδιάρη, ακολούθησε χαμός στον τηλεοπτικό αέρα.

Μάταια ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι δύο παρουσιαστές ενημέρωσαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι τσακώνονταν στον αέρα, ότι η κουβέντα έχει ολοκληρωθεί.

Τότε, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος είχε ήδη βγάλει το μικρόφωνο, είπε ότι του απαγόρευσαν να κάνει ερωτήσεις στη Σοφία Βούλτεψη.

«Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις»

«Αυτά τα show τώρα Ανδρέα εντάξει. Εγώ το έχω ξαναζήσει το έργο, μαζί σου πάλι και εδώ γίνεται πάλι χωρίς λόγο. Στον ΑΝΤ1 σου απαγόρευσε κανένας να κάνεις ερώτηση; Είναι δυνατόν να το λες αυτό;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Σε ό,τι αφορά εμάς είσαι άδικος. Δεν σου επιτρέπω. Είναι χυδαίο αυτό που κάνεις. Εάν νομίζεις ότι με αυτό το θέμα ηρωοποιείσαι δημοσιογραφικά, τρελός είσαι δεν είσαι ήρωας.

Έλα σε παρακαλώ πάρα πολύ που θα μου πεις για δεοντολογία. Εσύ πρέπει να μάθεις δεοντολογία», είπε αρκετά εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.