Πυρά κατά του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα εξαπέλυσε η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια η οικογένεια του 19χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας, κατηγορεί τον παρουσιαστή και τον ιατροδικαστή για «προσπάθεια παραπλανήσεως της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς έστω μια αίσθηση ντροπής και με παντελή έλλειψη σεβασμού στον αείμνηστο Άλκη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια, «η ιδιαίτερα αξιοπρεπής χαροκαμένη οικογένεια του αείμνηστου Άλκη Καμπανού, παρακολούθησε σήμερα το πρωί την αηθέστατη προσπάθεια του «γνωστού» Γιώργου Λιάγκα να «ξεπλύνει» την εντελώς ανήθικη προσπάθεια του Γρήγορη Λέων να εισπράξει παχυλότατη αμοιβή, ο οποίος διέψευσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ κυρία Κοβάτση, η οποία στην κατάθεσή της ήτο κατηγορηματική ότι και οι 12 κατηγορούμενοι χτύπησαν με ρόπαλα και με σίδερα και μαχαίρωσαν με δρεπάνι, μαχαίρι katambit, αλλά και άλλα μαχαίρια τον αείμνηστο Άλκη Καμπανό».

«Με την ανωτέρω συμπεριφορά του ο Γιώργος Λιάγκας παρέβη κάθε ηθικό κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα τηλεδικαστήρια, τα οποία διεξάγει καθημερινά, και κατασκεύασε μαζί με τον Λέων μία εντελώς μεροληπτική εκπομπή, προσβάλλοντας τη μνήμη του Άλκη» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι η οικογένεια του αείμνηστου Άλκη θα στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο τόσο εναντίον των δύο προσώπων.