Μετά τις φήμες που τον ήθελαν να μένει στην Αλόννησο, ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος έμενε μόνος του στην Ελλάδα, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς, είτε θα φύγει μόνιμα στις Φιλιππίνες, είτε θα εγκατασταθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει και το επίθετο της μικρής.

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει.

Το πωλητήριο στη βίλα της Αλοννήσου

Το πατρικό σπίτι της άτυχης Καρολάιν πωλείται για 500.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία βίλα σε πολύ καλό σημείο του νησιού, με απεριόριστη θέα.

Πρόκειται για ένα σπίτι 3 υπνοδωματίων, συνολικού εμβαδού 150 τμ, το οποίο κατασκευάστηκε το 2000.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» δείχνουν για πρώτη φορά την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Δείτε τις φωτογραφίες: