Εργκίν Αταμάν και Πάμπλο Λάσο είναι οι δύο βασικοί στόχοι του Παναθηναϊκού για τον «πράσινο» πάγκο, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να πληθαίνουν καθημερινά.

Αυτή την φορά είναι οι Ισπανοι που έρχονται να δώσουν μια νέα διάσταση στο θέμα του τεχνικού για το τριφύλλι αποκαλύπτοντας πως ο Τούρκος coach της Αναντολού Εφές, βρέθηκε την περασμενη εβδομάδα στην χώρα μας προκειμένου να έχει συνάντηση με ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι γνωστό πως έχει ιδιαίτερη εκτίμηση στις προπονητικές ικανότητες του Αταμάν, έχοντας τον τοποθετήσει ψηλά στην αντζέντα του.

Φαίνεται πως ο πολύπειρος Τούρκος τεχνικός έχει αποφασίσει πως ο κύκλος του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές έχει κλείσει με τον ίδιο να αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Το αν αυτός βρίσκεται στη χώρα μας θα φανεί το επόμενο διάστημα…

Update:Άμεση αντίδραση από τον Παναθηναϊκό για Αταμάν. Η έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα «Encestando» έκανε λόγο για επαφές με τον Τούρκο προπονητή, όμως από την πλευρά του «τριφυλλιού» διαψεύδεται η σχετική πληροφορία. Τονίζεται, δηλαδή ότι δεν έγινε η συγκεκριμένη συνάντηση ανάμεσα στους «πράσινους» και τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης στην Αθήνα.