Κάθε φίλαθλος πρέπει να το ζήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Ο θεσμός με τη μακρά ιστορία σκληρού ανταγωνισμού και όμορφης μπάλας, έχει αναδείξει νικητές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης και κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ηπείρου στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Φέτος, όμως, θα έχει μια διαφορά σε σχέση με όλες τις προηγούμενες χρονιές: όταν οι μεγάλοι νικητές παραλάβουν το πολυτιμότερο τρόπαιο, ίσως στην κερκίδα να βρίσκεσαι κι εσύ!

Ποια μπορεί να είναι η αίσθηση του να παρακολουθείς από κοντά την κορυφαία στιγμή της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Αν η ένταση, η αγωνία, η πίεση και ο ενθουσιασμός μπορούν να σε παρασύρουν όταν παρακολουθείς τα ματς από την τηλεόρασή σου, φαντάσου το συναίσθημα που θα σε κυριεύσει όταν θα δεις από κοντά τον αγώνα για την ανάδειξη του καλύτερου. Όσοι έχουν ζήσει την εμπειρία, μιλούν για έναν χώρο όπου όλα βιώνονται σε υπερβολικό βαθμό και κάθε λεπτό κρύβει τη δική του συγκίνηση για τους φιλάθλους.

Πώς θα μπορέσεις να βιώσεις κι εσύ τη στιγμή της απόλυτης νίκης; Με τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας που, σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard, φέρνουν το εισιτήριο… στην τσέπη σου – ή μάλλον στο πορτοφόλι σου.

Μέχρι και τις 30 Απριλίου 2023, κάθε φορά που χρησιμοποιείς την πιστωτική σου κάρτα Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, αυτή ενδέχεται να «μεταμορφωθεί» σε διπλό εισιτήριο για να παρακολουθήσεις από κοντά τον τελικό αγώνα του UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Ιουνίου.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση, η οποία θα αναδείξει τρεις (3) τυχερούς νικητές. Καθένας τους θα κερδίσει διπλά εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League, αλλά και τα έξοδα μετακίνησής του από και προς το αεροδρόμιο, από και προς το στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και τα έξοδα διαμονής. Και, από ό,τι μαθαίνουμε, στο τέλος του αγώνα και οι τρεις νικητές θα λάβουν ένα ακόμη δώρο-έκπληξη από την UEFA.

Δεν έχεις τη δική σου πιστωτική κάρτα; Μπορείς να κάνεις τώρα την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα, μέσα από το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας και επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Άλλωστε, η νέα γενιά καρτών της Εθνικής, Silver, Gold και Black, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σου προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση και πολλά ακόμη προνόμια.

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Μάθε περισσότερα στο nbg.gr.