Μία ακόμα μεγάλη αλλαγή στο Twitter έφερε ο μεγιστάνας Έλον Μασκ καθώς άλλαξε το περίφημο λογότυπο του Twitter με το μπλε πουλί και το αντικατέστησε με το Shiba Inu, το εικονικό λογότυπο του Dogecoin.

Όπως διαπίστωσαν οι φίλοι του Twitter από το βράδυ της Δευτέρας έχει αλλάξει το λογότυπο. Μάλιστα ο Έλον Μασκ έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla ήταν εξαρχής ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Dogecoin και έχει εκφραστεί πολλές φορές υπέρ του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος τόσο στην εκπομπή «Saturday Night Live», όσο και με ανάρτησεις του στο Twitter.

Στο πρώτο του tweet ο μεγιστάνας έχει ένα ανεβάσει ένα meme καρτούν που δείχνει το Shiba Inu μέσα σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο και να έχει δώσει μία ταυτότητα με το μπλε πουλί στη φωτογραφία στον αστυνομικό που το έχει σταματήσει για έλεγχο τον οποίο ενημερώνει, «αυτή είναι παλιά φωτογραφία».

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Έλον Μασκ έγραψε «όπως το είχα υποσχεθεί» και παρέθεσε μία παλιότερη, διαδικτυακή του στιχομυθία με τον χρήστη WSBChairman, που αποτελεί άκρως δημοφιλή λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους.

«Χρειάζεται κάποια νέα πλατφόρμα;», αναρωτιόταν ο Μασκ.

 «Απλώς αγόρασε το Twitter και αντικατέστησε το logo του πουλιού με το Doge», του απαντούσε ο WSBChairman.

«Χαχαχα, αυτό θα ήταν αρρωστημένο», είχε απαντήσει τότε ο Μασκ.