Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 15χρονος που κατηγορείται ότι βίασε έναν 12χρονο και την πράξη του παρακολουθούσε τρίτος ανήλικος ηλικίας 11 ετών.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου και γενετήσια πράξη ενώπιον ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Ο 15χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της παρακολούθησής του από επιμελητή ανηλίκων και της απαγόρευσης προσέγγισης του ανήλικου παθόντα.

Για την ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς του 15χρονου, που διώκονται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η σοκαριστική καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου, ο 15χρονος και ο 11χρονος οδήγησαν τον 12χρονο στην οικία ενός ε’ αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.