Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει για την περιοχή της Κηφισιάς ο 27χρονος που παρενοχλούσε και προσπαθούσε να βιάσει γυναίκες με χειρονομίες και αισχρολογώντας με ακατονόμαστες εκφράσεις.

Μάλιστα βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star δείχνει τη στιγμή που ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτίθεται ακόμα και σε ένα 8χρονο κορίτσι.

Στο βίντεο διακρίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται  προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο και έκλεισε την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο. Άνοιξε την πόρτα και προσπάθησε με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, χυδαίες εκφράσεις.

Ευτυχώς το κορίτσι σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της γιαγιάς της που έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο. Πάντως η 8χρονη είναι ακόμα σε σοκ καθώς έζησε τραυματικές στιγμές και ακόμα και σήμερα φοβάται να μπει σε αυτοκίνητο.

«Το παιδί μου έπαθε σοκ γιατί αφενός δεν ακούει τέτοιες κουβέντες και αφετέρου γιατί αισθάνθηκε ότι κάποιος άγνωστος παραβίασε την προσωπική της ασφάλεια», είπε η μητέρα της 8χρονης μιλώντας στο Star.

«Άνοιξε την πόρτα και είπε στο παιδί «θα σε γ@@@@». Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», είπε ο πατέρας της 8χρονης.

«Η κόρη μου με ρώτησε μπαμπά τι σημαίνει η φράση «θα σε γ@@@@», γενετήσια προσβολή. Είναι πολύ δύσκολο σε ένα παιδί οκτώ ετών που έχει ζήσει κάτι τέτοιο τι σημαίνει αυτή η φράση», προσέθεσε.

Επιτέθηκε και σε άλλες δύο γυναίκες

Ο 27χρονος συνελήφθη καθώς είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες κάνοντας άσεμνες χειρονομίες και αισχρολογώντας. Μέσα σε διάστημα το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε διάστημα μίας ώρας λίγο μετά τις 18:00, πρόλαβε να παρενοχλήσει δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 55 ετών, οι οποίες μόλις τον είδαν να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να τις προσεγγίζει, έβαλαν τις φωνές και τράπηκαν σε φυγή.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη και το δεύτερο μία ώρα αργότερα στην οδό Αχαρνών.

Οι φωνές της 55χρονης γυναίκας κινητοποίησαν διερχόμενη περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισε τον 27χρονο, του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς για τον σχηματισμό δικογραφίας.