Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα ο 36χρονος, ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

O 36χρονος πυροβόλησε εξ επαφής 5-6 φορές και σκότωσε τον 46χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια ανέβασε και βίντεο στον λογαριασμό του στο Tik Tok, στους οποίους εξηγεί στα τουρκικά τους λόγους που προέβη στο στυγερό έγκλημα.

Η δράση του είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς στα τέλη Ιανουαρίου είχε συλληφθεί μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό και στην κατοχή του είχαν βρεθεί ναρκωτικά, όπλα, ακόμα και χειροβομβίδες.

Χάλασε ο… γάμος

Η διαφωνία με τον 46χρονο φαίνεται σύμφωνα με το empros.gr, να προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στον γιο του 37χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Η αγάπη του για τα όπλα φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβαζε

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 37χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, πηγαίνοντας στο σπίτι του 37χρονου, σπάζοντας την πόρτα και πυροβολώντας ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του 46χρονου.

Ο 37χρονος ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι όταν συνελήφθη στα τέλη Ιανουαρίου λόγω των ναρκωτικών και των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι του η τοξικολογική είχε βγει «καθαρή».

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, στο σπίτι του θύματος εισήλθαν τέσσερα άτομα. Ο 37χρονος που πυροβόλησε, οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του. Αμέσως μετά την πράξη τους η αστυνομία συνέλαβε τον ένα γιό και ακολούθησε η παράδοση του δράστη.