Ένας καυγάς για ένα αγόρι φαίνεται να είναι να οδήγησε δύο μαθήτριες να μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου μια 12χρονη συμμαθήτριά τους, καθώς προέκυψαν σχόλια από συμμαθητές τους στο TikTok σε μια υπόθεση που συνεχίζει να τρομάζει τη Γερμανία.

Οι δύο δολοφόνοι, ηλικίας 12 και 13 ετών, φέρεται να δημοσίευσαν ένα άρρωστο βίντεο με τις δύο κοπέλες να χορεύουν στο TikTok την ημέρα αφότου μαχαίρωσαν το θύμα τους, την Luise, περισσότερες από 30 φορές.

Η έφηβη δολοφονήθηκε από τις δύο συμμαθήτριές της αφού είπε σε έναν ενήλικα ότι την εκφοβίζουν για μήνες, όπως γράφει η Daily Mail.

Κάποιες άλλες θεωρίες κάνουν λόγο ότι εμπλέκεται και ένα αγόρι στην υπόθεση.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Η ενότητα σχολίων του βίντεο φέρεται να πλημμύρισε από μηνύματα, με ένα άτομο να γράφει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δημοσιεύετε τέτοιο βίντεο την επόμενη μέρα της δολοφονίας».

Ένας άλλος συμμαθητής φέρεται να πρόσθεσε: «Όταν η καρέκλα σας στην τάξη ήταν άδεια σήμερα το πρωί, όλοι ξέραμε τι συνέβαινε».

Άλλα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα TikTok επίσης φέρεται να πλημμύρισαν με μηνύματα που ρωτούσαν: «Πώς μπορέσατε να το κάνετε αυτό;» ή «Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Το πτώμα της Luise βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος την Κυριακή σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη Freudenberg, στο δυτικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, έχοντας μαχαιρωθεί πάνω από 30 φορές.

Να σημειωθεί ότι από τότε που εμφανίστηκαν τα βίντεο στο TikTok, υπήρξε προβληματισμός για το γεγονός ότι η αστυνομία, η οποία ήταν πολύ φειδωλή με τις πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία, επέτρεψε στη 13χρονη δράστιδα να παραμείνει ενεργή στην εφαρμογή και δεν μπλόκαρε τον λογαριασμό, ώστε οι χρήστες να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα βίντεό της και να διαβάζουν τα σχόλια.

Πάντως, οι λογαριασμοί των κοριτσιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον εκτός λειτουργίας, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας την Παρασκευή 17 Μαρτίου.