Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Μαρτίου η κηδεία του Σταύρου Παντελίδη. Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα του πρόσωπα τον αποχαιρέτησαν και τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Η εξόδιος ακολουθία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 4 Μαρτίου, τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία και μετά ακολούθησε η ταφή στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Στο τελευταίο αντίο η σύζυγός του, Αθηνά, ήταν συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από τα παιδιά της, Κωνσταντίνο και Τριαντάφυλλο, που δεν έφυγαν στιγμή από το πλάι της.

Ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν από τον Ιανουάριο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έδωσε μάχη για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή στο «Πρωινό», ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, είχε δηλώσει για τη μάχη που έδινε ο πατέρας του: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά».