Τραγικές εικόνες διαδραματίζονται αυτή την ώρα στα Γιαννιτσά στην κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, που βρήκε φρικτό θάνατο στην τραγωδία στα Τέμπη.

Η άτυχη νεαρή επέβαινε στο βαγόνι 3 της αμαξοστοιχίας Intercity 62 και επέστρεφε από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας με τον σύντροφό της από την Αθήνα.

Δείτε συγκλονιστικά βίντεο του in από την κηδεία…

Εικόνες από την κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή»

«Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά» ανέφερε νωρίτερα σήμερα, στην εκπομπή «Καλημέρα», ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, Στέλιος Σούρλας.

«Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει» πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε χθες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις συνθήκες του θανάτου της.

«Η Ιφιγένεια καθόταν στον 3ο βαγόνι στη θέση 67 στο παράθυρο και δίπλα ο αρραβωνιαστικός της ο οποίος επέζησε με εγκαύματα. Δεν έφτασε η φωτιά στο 3ο βαγόνι αλλά είχαν αναπτυχθεί μεγάλες θερμοκρασίες».

«Με το που έγινε η σύγκρουση έψαξε να βρει την Ιφιγένεια, τη βρήκε, μαζί με ένα άλλο παιδί τη μετέφεραν σε άλλο σημείο μέσα στο βαγόνι και διαπίστωσαν ότι είχε αίματα στο κεφάλι και από ό,τι θυμάται είχε σφυγμό. Παρέλαβαν το παιδί οι διασώστες και είπε “πάρτε και την κοπελιά μου” αλλά μετά αγνοούνταν».

Ανατριχιαστική εικόνα από την διαλυμένη θέση της Ιφιγένειας

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ.

Ο Στέλιος Σούρλας μετέβη στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου, όπως είπε, να αντλήσει οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της 23χρονης.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε μέσα στο βαγόνι 3, δείχνει τη θέση στην οποία καθόταν η άτυχη κοπέλα. Όπως είναι λογικό, η εικόνα αποτυπώνει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε.

«3ο βαγόνι, θέση 67, η θέση της άτυχης 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα» έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Σούρλας.